companie
logo centrul de afaceri maris

Despre noi

Grupul de companii Comagro Vest este format din: COMAGRO VEST și
CENTRUL DE AFACERI MARIS.

Comagro Vest este o firmă cu capital privat românesc înființată în anul 1997. Activitatea principală este în domeniul comerțului cu cereale, firma fiind unul dintre principalii traderi de cereale din zona de vest a României.

Centrul de Afaceri „Maris” oferă găzduire pe termen nelimitat pentru sediul social al firmei în clădire specializată de birouri.

Pachetul de servicii oferit cuprinde contractul de închiriere adecvat și servicii suplimentare necesare unei firme care nu își desfășoară activitatea la sediul social.
Indiferent unde, în țară, se desfășoară activitatea firmei dumneavoastră, puteți beneficia de avantajele unui sediu social stabil pe termen lung.

Clădirea este localizată într-o zonă cu acces auto facil şi dispune de un număr generos de locuri de parcare proprii, în incintă supravegheată.

Clădirea oferă firmelor găzduite acces la Sala de Conferinţe şi acces la Sala de Festivităţi. Fiecare nivel al clădirii oferă firmelor locatare acces la sala de şedinţe specializată dotată cu sistem de videoconferinţă. Deasemena, Centrul oferă servicii de secretariat comune, la cerere, incluzând primirea şi gestionarea corespondenţei, imprimare şi multiplicare de documente. Clădirea este dotată cu sistem controlat de acces şi supraveghere.

Birouri
săli de ședințe
sală de conferințe
sală de festivități
parcare generoasă.

CENTRUL DE AFACERI "MARIS"

un cadru modern în care puteți să vă dezvoltați afacerea având la dispozițe spații moderne pentru birouri și toate facilitățile necesare: săli de întalnire, de conferințe, parcare, telefonie, internet, servicii de secretariat și multe altele.
centrul de afaceri maris arad
centru de afaceri maris 4 sala conferinte sala festivitati
Secrete dezvăluite

Originea numelui "Maris"

Am ales acest nume pentru că, la fel ca râul al cărui nume îl poartă Centrul, dorim sa devenim un simbol al prosperităţii şi continuităţii oraşului Arad.

… 🙂 prin urmare, numele Centrului de Afaceri nu are legatură cu concetăţenii arădeni care poartă numele Mariş (cu „sh”), decât în măsura în care unii dintre ei vor alege să-şi stabilească activitatea în clădirea Centrului.

Vorbitorii de limbă maghiară pot folosi denumirea „Maros” ( se pronuntă cu „sh”) sau chiar „Mariska” !